Om

Om Fonden


Den Harhoff’ske Familiefond blev stiftet i 1918 af de fire døtre af By- og Herredsfoged i Ringsted, Conrad J.C.Harhoff og hustru Georgine Frederikke (født Von Krogh) - grevinde Christine Schulin-Zeuthen, Henriette Harhoff, Pauline Harhoff og Elisabeth Harhoff.


Formålet med fonden er at bringe midlertidig hjælp til familiens medlemmer, herunder især de unge for at de kan nå den uddannelse der svarer til deres anlæg og evner, samt til familiens ældre og til andre af familiens medlemmer, der pga. af ulykke, helbred, sygdom eller andre lignende årsager har understøttelsesbehov.

Opskrifter

Da Geogine Frederikke von Krogh Harhoffs svesketærte er blevet en tradition til familiesammenkomster, har det givet anledning til at oprette en side her på hjemmesiden, hvor det vil være muligt at hente opskrifter, som familiemedlemmer har bidraget med.


Hvis I har nogle traditionelle madopskrifter hidrørende fra vores forfædre i gerne vil lægge på siden bedes i sende dem til Webadminstratoren Willliam Faber, kontaktoplysninger kan findes på Hjem siden under "Bestyrelsen"


Her er der en opskrift til Harhoffs "Brown Prune pie"

Få din egen @harhoff email

Bestyrelsens historie


Bestyrelsen samles, som minimum, 2 gange årligt. I Februar, når regnskabet skal gennemgås og underskrives og i August, når åres ansøgningerne skal vurderes. Legaterne uddeles til bedstefars fødselsdag 29/09.


Udover at snakke regnskab og svare på ansøgninger, så har bestyrelsen taget ansvar for at planlægge familie arrangementer.


Copyright © All Rights Reserved